top of page
Reading-Healing

Wat is een reading ? 

 

Een reading is een lezing van jouw energieveld en geeft jou duidelijke informatie over wie jij bent.

Jouw bewuste zichtbare leven is maar deel van jou. Daarnaast zijn er nog veel onbewuste gebieden die een grote invloed hebben op jouw dagelijkse motivaties en beslissingen. 

Door hiernaar te kijken, wordt heel duidelijk waarom jij de dingen doet zoals je ze doet.

Een reading is precies een schatkist open trekken om van alles te ontdekken over jezelf. Hoe wonderlijk is dat niet ? En waar het over gaat is heel herkenbaar omdat het over jouw unieke zelf gaat.

Hoe gebeurt dit ? 

 

Als heldervoelende en helderwetende tune ik feilloos energetisch bij jou in. Door mij met jou op zielenniveau te verbinden, ontvang ik duidelijke informatie over de situatie of probleemvraag. 

Dit uit zich in beelden, duidelijke en heldere inzichten en krachtige kernzinnen.

Hierdoor wordt een blokkade, vraag of situatie opeens getransformeerd en opent zich een nieuwe weg.

Wanneer het duidelijk wordt waarom iets gebeurt, welke rol je hierin te spelen hebt, en welke les er kan geleerd worden, dan kan je zelf terug richting kiezen.

Altijd in gesprek, in een warme vertrouwde rustige omgeving, worden jou de tools aangereikt.

Het uitwisselen van de informatie gebeurt op een zachte en heldere manier. Een Reading laat altijd een warme nadruk na en werkt echt helend.

Healing :

Na een reading werden bij jou enkele puzzelstukken energetisch herschikt. Aansluitend geef ik jou graag een korte healing die je zal helpen om de veranderingen te integreren. Dit gebeurt op afstand via zieleconnectie.

Heb je hierover nog een vraag ? 

Contacteer mij gerust... 

7E869441-6793-43FA-8A6A-E854901D9072_1_2
bottom of page